HPH Mozinap Szabályzat

1. A rendezvényre való belépéssel elfogadod a rendezvény jelen olvasható és a Pólus Mozi házirendjét, utóbbit ide kattintva találod.
2. Az online vásárolt jegyeken szereplő QR kódot a helyszínen olvassák le a beengedéshez, ezért a jegyet vagy okostelefonon kérjük elhozni, vagy kinyomtatva! (Nyomtatás előtt, kérjük, hogy gondolj a környezetre, és ha megoldható, inkább telefonon hozd el a jegyet!)
3. Az esemény szervezői fenntartják a jogot, hogy nem megfelelő és/vagy házirendet sértő magatartás esetén illetve az eseményben mások békés szórakozását vagy az esemény szervezési munkálatait indokolatlanul akadályozó személyt a rendezvényről eltávolítsák, valamint az általuk szervezett jövőbeli eseményekre belépés jogát az érintett résztvevőktől megvonják.
4. Az eseményt 2 éven aluliak nagykorú felügyelettel ingyen látogathatják, az őket kísérő nagykorú viszont belépőt venni köteles.
5. 12 éven aluliak csak nagykorú kíséretével látogathatják az eseményt.
6. A VIP ajándékok átvételére kizárólag az esemény ideje alatt a helyszínen van lehetőség!
7. 12:00 után a szervezők technikai szünetet tartanak, így nem áll módunkban beengedni a későn érkezőket. Kérjük, mindenki ügyeljen a pontos érkezésre!
8. Az eseményen kapott karszalag csuklóra felhelyezése kötelező, a kézből/irattartóból/pénztárcából felmutatott, vagy bármilyen egyéb módon bemutatott karszalaggal rendelkező látogatóktól a belépést az eseményre a szervezőknek megtagadni jogában áll.

Az eseményleírás vagy a szabályok ismeretének hiánya folytán bekövetkező bármilyen kellemetlenségért vagy hátrányért a Mozinap szervezői nem vállalják a felelősséget.